jaaroverzicht van 2022 en welkom in 2023

jaaroverzicht van 2022 en welkom in 2023

Beste volgers, huidige en nieuwe klanten, 2023 is een feit als jullie dit lezen.

Wat gebeurde er in 2022, nadat de corona restricties er vanaf gingen leek het wel een gekkenhuis de mailtjes bleven maar binnen komen, daardoor liep mijn agenda al redelijk snel vol. Ik geef graag les in barbecueën, doe live cateringen en verzorg bruiloften…die waren allemaal aanwezig in 2022. het was een hectisch maar vooral leuk bbq jaar ik heb in totaal 50 keer bij anderen een barbecue workshop, catering en of live catering mogen verzorgen workshops tot 50 gasten en catering tot 300 gasten en evenementen tot ca 3000 gasten afgelopen jaar. mijn laatste barbecue was net voor de kerst 8 buitenlandse gasten uit Zwitserland en Italië, een private dining bij mij thuis.

2023 is een feit en ja ik heb ook noodgedwongen mijn prijzen moeten verhogen, alles is duurder geworden (houtskool, groentes, vlees, autorijden, electra etc.) ik heb dit zo mimimaal mogelijk gedaan.

De menu’s zijn allemaal links en rechts aangepast en veranderd maar kunnen nog steeds besproken/aangepast worden op de wensen van de klant.

de 1e 4 data zijn al geboekt dit jaar, van 1 x workshop en 3 x live catering van 80-300 gasten. ik probeer mijn agenda goed bij te houden.

Barbecueën is nog steeds voor mij een ontspanning en een hobby, ik werk er gewoon bij en nog andere hobby’s dat blijf ik ook doen. In mijn agenda worden de dagen geboekt en die houd ik dan bij.

Ik heb iets nieuws toegevoegd aan de workshops, ik heb 1 van mijn hobby’s in mijn barbecue mogelijkheden toegevoegd nl een whiskyproeverij tijdens een workshop.

Wil je echt iets speciaals dan is een beller sneller. 06-10271799

Ik wens iedereen een mooi jaar met meer vrede een goede gezondheid en heel veel barbecue plezier voor 2023.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.