q barbecue 2020 - 2021 - BBQ Class
 

barbecue 2020 – 2021

barbecue 2020 – 2021

2020 is een heel ander jaar geworden als ik dacht, een pandemie is er in ons midden, dat maakte de bbq classes en workshops erg lastig. dus tot eind mei hebben we stil gelegen. Daarna langzaam een beetje opgestart en dat was begin oktober al weer over…want de regels lieten het niet toe. Nu we het einde van het jaar in rassse schreden naderen en de regels wederom aangescherpt zijn lijkt het mij dat we klaar zijn voor het jaar….dus op naar 2021.

Wat gaan we doen in 2021….het jaar zal er in het begin nog wel chaotisch uit zien lijkt mij maar laten we hopen dat het dan in het voorjaar beter wordt dan dat nu het geval is en dat men een vaccin groots kan uitrollen.

Ik bereid me wel voor op 2021 en ga dan ook een paar workshops veranderen er ook 1 afhalen en een luxere toevoegen met high class USA Grain fed black Angus Prime beef dit is een zeer hoge gradatie maar 3% van het USA beef deze krijgt naam “Prime” in deze workshop komen dus alleen maar cuts van dit vlees aan bod en een zoet dessert als afsluiter…volg de website en deze is dan te boeken vanaf een groep van 8 personen…dat kan bij u thuis of op de locatie in het buitengebied van Son en Breugel

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.