
- Dit event is voorbij.
Open Nederlandse BBQ kampioenschappen
18 augustus 2018 om 18:00 - 19 augustus 2018 om 19:30 @La Sonnerie te Son en Breugel
Evenement Navigatie
Nederlands BBQ Spektakel 18 & 19 Augustus 2018

Datum/Tijd
18/08/2018 – 19/08/2018
Hele dagLocatie
KloosterHotel/Restaurant La Sonnerie
Nieuwstraat 45 – Son en Breugel
Twee dagen Nationaal Barbecue Spektakel
Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes? Kom dan op 18 & 19 augustus naar het vrij toegankelijke Nationaal Barbecue-spektakel bij La Sonnerie in het Brabantse Son. Met topkoks die de lekkerste gerechten presenteren en de nieuwste barbecuetrends. Onderdeel van het Nationaal Barbecue-spektakel zijn de Open WBQA Nederlands culinair Barbecue Kampioenschappen. (Inter)nationale teams nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie er uiteindelijk zondag 19 augustus gekroond kan worden tot de WBQA Nederlands culinair Barbecue Kampioen! Het gratis te bezoeken Nationaal Barbecue-spektakel begint beide dagen om 13.00 uur.
Klik hier voor een leuke fotoimpressie van vorig jaar.
Het programma
Zaterdag 18 augustus:
12.00 – 15.00 uur: Workshop Henrik Hansen
13.00 uur Open voor publiek en gratis toegankelijk!
BBQ-spektakel voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten met livemuziek en diverse culinaire presentaties.
13.00 – 18.00 uur BBQ-plein: diverse stands zullen verschillende producten promoten, bereiden en verkopen. Er zijn demonstraties rondom de PrimoGrill DemoCar maar ook andere (keramische) barbecues zoals de Green Egg zullen aanwezig zijn.
13.00 – 18.00 uur Diverse workshops, presentaties en proeverijen.
18.00 – 21.00 uur Begin VIP BBQ Diner (inschrijvingen zijn nog mogelijk!)
20.00 uur Begin van AfterParty (voor iedereen gratis toegankelijk)
Zondag 19 augustus:
13.00 uur Open voor publiek en gratis toegankelijk!
BBQ-spektakel voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten met livemuziek en diverse culinaire presentaties.
13.00 – 18.00 uur BBQ-plein: diverse stands zullen verschillende producten promoten, bereiden en verkopen. Er zijn demonstraties rondom de PrimoGrill DemoCar maar ook andere (keramische) barbecues zoals de Green Egg zullen aanwezig zijn.
13.00 – 18.00 uur Diverse workshops, presentaties en proeverijen.
12.00 – 17.00 uur Wedstrijdprogramma BBQ-teams
om 13.00 uur wordt het eerste- en om 17.00 uur het laatste gerecht aan de jury aangeboden.
18.00 uur Prijsuitreiking
19.30 uur Einde