bbqclass workshop op locatie Enspijk privé volgeboekt

Laden Workshops

« Bekijk overige Workshops

  • Dit event is voorbij.

bbqclass workshop op locatie Enspijk privé volgeboekt

23 juni 2017 om 17:00 - 21:00 @boerengoed

Prive bbqclass/workshop volgeboekt op de locatie Enspijk

Wie is boerengoed & bbq class

Een bijzondere combinatie

Fredie en Marion van Asch zijn uw gastheer en gastvrouw bij Boerengolf Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf. Bij Van Asch wordt namelijk de Boerengolf gecombineerd met een jongvee opfokbedrijf. Fredie zorgt voor het vee en het land en samen met Marion ontvangt hij u graag voor een gezellig uitje op het platteland.

Van melkkoeien naar boerengolf

Van oorsprong was de boerderij een melkveehouderij. In 2009 is een deel van het bedrijf omgebouwd tot opfokbedrijf. Samen met de boerderij is dit een leuke combinatie. Fredie: ‘Als het even kan, gaat het vee naar buiten. En dan is het toch geweldig om tussen de koeien een balletje te slaan!

Een ontspannen uitje voor iedereen

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de skelters en raken niet uitgekeken bij de jonge kalfjes en poesjes. En als de dag ook nog wordt afgesloten met een barbecue, dan gaan onze gasten echt voldaan naar huis.’

 

 

WIE is BBQClass?

Omdat ik je graag kennis wil laten maken met de bereiding van voedsel op de keramische BBQ’s, is mijn hobby uitgegroeid naar het professioneel geven van workshops op locatie of op diverse locaties. Om regelmatig met nieuwe recepten te kunnen komen, heb ik mijn familie als testpanel geïnstalleerd in mijn tuin als ik nieuwe recepten ga uitproberen. Als het een succes is, dan gebruik ik deze recepten in mijn Beginners Class of Master Class, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Niet alleen de gerechten worden door mij getest, ook nieuwe materialen ondergaan een grondige test, zodat ik mijn Class kan leren om hiermee te werken. Een super aanwinst van afgelopen jaar was voor mij de Big Green Egg Minimax, ideaal voor op vakantie en om gerechtjes te testen.

VLEES, VIS OF VEGETARISCH

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar vlees, maar uiteraard is het mogelijk in mijn workshops om diverse soorten gevogelte, vis, schaaldieren of groenten te leren bereiden. Ook de vegetarische recepten komen in een speciale Vegetarische BBQ Class ruimschoots aan bod. Onder barbecueën versta ik alles wat op de BBQ bereidt kan worden. Of het nu slow-cooking, grillen, koud of warm roken, sousvide op de BBQ, ceviche of reversed searing is, het kan zo gek niet zijn of er zijn talloze recepten voor deze manieren van bereiden. Mijn favoriete vleessoorten zijn striploin, ribeye, longhaas, rundersukade, ribben en wild. Het wild kan Amerikaans, Australisch, Iers, Zuid-Amerikaans of Nederlands zijn. Onze voorkeur gaat uit naar duurzame producten die op een natuurlijke wijze hun smaak verkregen hebben.

Gegevens

Datum:
23 juni 2017
Tijd:
17:00 - 21:00
Website:
www.bbqclass.nl

Locatie

boerengoed
Hoevenseweg 5
Enspijk, 4157JB Nederland
Telefoon:
06-572 111 99
Website:
Bekijk de site van Locatie

Organisator

boerengoed
Telefoon
06-572 111 99
E-mail
info@boerengoed.nl
Bekijk de site van Organisator