CULINAIRE AMBACHTELIJKE ZOMER BBQCLASS/WORKSHOP GEVORDERDEN (DIRECT, INDIRECT, WARM ROKEN & BIERCAN)
De ijzeren kogel bbq als de primogrill en Big green egg staan tot je beschikking
De ijzeren kogel bbq als de primogrill en Big green egg staan tot je beschikking
Amuse bereid door de chef “black Angus grain fed (200 dagen) Tri Tip (ezeltje)
Warm roken van zalm op ceder houten plank
Biercan chicken
Reverse searing kalfsribeye
Grillen van bavette met bijpassende seizoensgroenten
Dessert van de bbq
De frisdranken zijn inbegrepen in de prijs van deze class
Omdat ik je graag kennis wil laten maken met de bereiding van voedsel op de keramische BBQ’s, is mijn hobby uitgegroeid naar het professioneel geven van workshops op locatie of op diverse locaties. Om regelmatig met nieuwe recepten te kunnen komen, heb ik mijn familie als testpanel geïnstalleerd in mijn tuin als ik nieuwe recepten ga uitproberen. Als het een succes is, dan gebruik ik deze recepten in mijn Beginners Class of Master Class, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Niet alleen de gerechten worden door mij getest, ook nieuwe materialen ondergaan een grondige test, zodat ik mijn Class kan leren om hiermee te werken. Een super aanwinst van afgelopen jaar was voor mij de Big Green Egg Minimax, ideaal voor op vakantie en om gerechtjes te testen.